Monthly Archives: november 2015

A csodálatos Móksha csepp

admin   2015-11-25   Nincs hozzászólás

A mai rohanó világban nem mindig van az embereknek arra ideje, hogy megfelelő mennyiségben vigyen be a szervezetébe vitaminokat. Emellett sajnos az elfogyasztott zöldségek és gyümölcsök, melyek segítségével nőhetne vitaminháztartásunk, már nem olyan minőségűek, mint régen. Ennek következményeképpen szinte esélytelen a megfelelő vitamin bevitel elérése minden nap. Számtalan vitaminnal és… Read more »

Kapuzsanér vásárlás Webáruház kínálatából

admin   2015-11-24   Nincs hozzászólás

Régóta gondolkodtunk már azon, hogy több mint húsz éves kapunkat lecseréljük egy modernebbre és szebbre. Ehhez azonban nem ért a családban senki, így szakember segítségét kértük. Józsi néhány nap múlva el is jött hozzánk, hogy felmérje mit kellene beszerezni a tervünk megvalósításához. Percek alatt összeírta a szükséges anyagokat, majd egy… Read more »

Konyhai munkalapok választása

admin   2015-11-16   Nincs hozzászólás

 Hosszú évekre tervezzük a konyhánkat és így természetesen a konyhai munkalapokat is. Ezen zajlanak majd az előkészületek, ide helyezhetjük a forró edényeket és persze itt segédkeznek majd a gyerekek is. Ezért fontoljuk meg jól, hogy melyik anyagot, színt és formát választjuk. Ma már szerencsére sokféle lehetőség közül választhatunk. Az egyik… Read more »

Keress Te is online ajándékot

admin   2015-11-15   Nincs hozzászólás

Ma már bebizonyosodott, hogy egy webáruház sokkal kedvezőbb árakon kínálhatja termékeit, mint egy hagyományos üzlet. A miértjét sokáig boncolhatnánk, a lényeg, hogy a vásárlók élvezhetik az alacsony rezsivel működő cégek előnyeit. Az akciós háztartási gépek egyre inkább kelendőek, hiszen közeleg a karácsony és mindenki szeretne valami szép ajándékot becsomagolni szeretteinek…. Read more »

A bubbleball izgalmas focit ígér.

admin   2015-11-15   Nincs hozzászólás

Focizzatok úgy, ahogyan eddig még soha! Ti is szeretitek rúgni a labdát a haverokkal? Szerettek hétvégenként összejönni egy kis testmozgásra, de most már hűvös az idő odakint és szívesebben húzódtok be a terembe? Focizzatok most másképp, mint eddig! Legyen most különlegesebb, élvezetesebb a hétvége! A bubbleball igazi kihívást, remek szórakozást… Read more »

Minőségi szivattyúk nagy választéka

admin   2015-11-11   Nincs hozzászólás

Ma már mindent meg tudunk szerezni akár interneten keresztül is, a megrendelt termékeket pedig házhoz is szállítják a legtöbb esetben, így a cipekedés terhe is lekerül rólunk. Nincs ez másképpen akkor sem, ha valamilyen kerti eszközt, mezőgazdasági gépet szeretnénk vásárolni. Barátaim közül megpróbáltam többnek is elmagyarázni az internetes vásárlás előnyeit,… Read more »

Céges bélyegzők extra igényekhez

admin   2015-11-05   Nincs hozzászólás

Nagy segítség a mindennapokban a céges bélyegző! Használd Te is a levelezésnél, a számlák kiállításánál, a dokumentumok, iratok, borítékok címzésénél! A céges adatok leírása ezentúl csak egy mozdulat lesz! A bankszámlaszám, az adószám, a név, a cím és még akár egy telefonszám is ráférhet egyetlen bélyegzőre, hiszen akár 8 soros… Read more »

Vitaminok gyerekeknek

admin   2015-11-04   Nincs hozzászólás

Cékla, paraj, zöldbab, borsó és káposzta. A gyerekek számára bizonyára nem ezek a legkedveltebb zöldségek, ám a téli időszakban bizony fontos lenne a fogyasztásuk azért, hogy megfelelő mennyiségű vitamin kerülhessen a szervezetükbe. A gyerekek sokszor válogatósak, ezért nem mindent esznek meg, amit mi szeretnénk. A legjobb, ha a téli időszakban… Read more »