Monthly Archives: december 2019

Fólianyomtatás a gildan pólóra!

admin   2019-12-14   Nincs hozzászólás

Mióta a rátaláltunk a Gildan Póló Webáruházra, csak innen vagyunk hajlandóak céges pólót vásárolni. Ez rendszeresen meg is történik, hiszen a vállalatnál egyre több a munkatárs. Ilyenkor általában beszerezzük a legújabb céges öltözéket. Nagyon szeretjük a Gildan Pólót, mert nem csak a termékek minősége kifogástalan, de a termékpaletta is akkor,… Read more »

Csaptelep árak!

admin   2019-12-10   Nincs hozzászólás

Konyhatervezés egyedül vagy segítséggel. Azt gondoltam én tudom a legjobban azt, hogyan is állna kézre majd az új konyhám. Sokszor láttam magam előtt, ahogy az új munkapulton szétszortírozom a bevásárlás eredményét, ahogy előkészítem a főzéshez az alapanyagokat, és ahogy sütök-főzök a család számára. Azt hittem, nincs olyan, amire én ne… Read more »

Székhelyszolgáltatás és a NAV

admin   2019-12-09   Nincs hozzászólás

A NAV eleve ellenzi a székhelyszolgáltatás intézményét, ezért eleve gyanakvással tekint a székhelyszolgáltatókra. Különösen igaz ez az olyan székhelyszolgáltató cégekre és irodáikra, amelyek a Cégtörvény és a 7/2017. (VI.1.) IM rendelet követelményeivel egyenesen ellentétes szerződést ajánlanak ügyfeleiknek, amelyek nem tartanak rendesen nyitva, amelyeknek nincs precíz ügyviteli nyilvántartásuk, ahol arányaiban magas… Read more »