Monthly Archives: november 2017

Szeretjük a férjemmel a szexuális játékszereket

admin   2017-11-16   Nincs hozzászólás

Miért is ne? Köztünk mindig is meg volt a tűz, de mára már 15 éve vagyunk házasok és ezt a tüzet bizony néha újra kell csiholni. A férjemnek ez nagyon megy, szeret „olajat önteni” rá. Mindenféle szexshopokba is járunk, viszont van egy kedvenc webshopunk, amiben tökéletesen megbízunk. Ez nem más,… Read more »

Masszőr aki természetgyógyász is egyben

admin   2017-11-14   Nincs hozzászólás

A holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti. Egy holisztikus gondolkozású természetgyógyász, masszőr, sokkal inkább a szervezet saját betegségmegelőző képességére épít, mint a gyógyszerekre. A különböző masszázs is ezt a szemléletet követi, és a masszőr feltérképezi a kezelésre jelentkező vendéget. Sok esetben befolyásolhatja a betegséget a genetika, de inkább az… Read more »

Mit szólnál ahhoz, ha itt egy irodát és egy tárgyalót alakítanánk ki?

admin   2017-11-01   Nincs hozzászólás

Az adminisztrációs feladatok ellátására, és a vezetői értekezletek lebonyolítására, kérdezte igazgatóhelyettesem, amikor egy új iroda létrehozását terveztük. Jó ötlet, mert a mostani iroda kettőnknek kicsit szűk, Neked kellene külön iroda. Ha jól emlékszem, a spaceandmore.hu iroda tervezéssel foglalkozik, vedd fel velük a kapcsolatot. Igen, emlékszem, mondta, akkor is elkérték az… Read more »