Monthly Archives: február 2018

Ha te is királylányként akarsz ragyogni: MoonBASANails.hu Webáruház

admin   2018-02-24   Nincs hozzászólás

Bátran gyere, látogass el weblapunkra, a www.moonbasanails.hu –ra, és nézz körül nálunk kicsit. Mit kerestél? Géllakkokat? Szetteket? Csillámtetoválásokat? Arcápolókat? Akkor jó helyen jársz. Szemezgess műköröm díszítők, gépek és tartozékok, műszempillák, lemosható tetoválások, pedikűrös termékek, oldószerek, valamint műköröm alapanyagok közül kedvedre. Nálunk most nem csak fergeteges árunk kaphatod meg a legminőségibb… Read more »

Kerékpár utánfutó!

admin   2018-02-24   Nincs hozzászólás

Egy három éves kisfiú anyukája vagyok, letelt a gyes, szerencsére visszamehettem dolgozni a munkahelyemre. A kisfiamat felvették az óvodába, úgyhogy megvolt a minden reggeli rohanás! Kerékpárral jártam dolgozni, amire fel volt szerelve egy gyermekülés! Így indultunk minden reggel az oviba! Egyik reggel, nagyon esett az eső, mind a ketten nagyon… Read more »

Önnek is nagyon fontos az egészség?

admin   2018-02-21   Nincs hozzászólás

A szépségápolást sem tartja elhanyagolhatónak? Keresi a legjobb lehetőségeket, ahol mindkét témában válaszokra talál? Akkor jó hírünk van. Ha meglátogatja weboldalunkat a www.multivitaminbolt.com –ot, láthatja, mennyire jó helyen jár jelenleg is. Nézzen szét kicsit óriási termékpalettánkban, és győződjön meg róla, hogy mi lehetünk Önnek a legjobb választás! Mit keresett? Nálunk… Read more »

Hát valami fantasztikus a Nevesajandek.hu!

admin   2018-02-20   Nincs hozzászólás

Ez a kedvenc webshopom, mióta rátaláltam. Annyira imádom, hogy vannak még ilyen kreatív boltok, ahol a lehető legkülönlegesebb ajándékokat tudom beszerezni. Akárkinek kell vásárolni, férfinak, nőnek, kicsiknek és nagyoknak, barátoknak, a szerelmemnek, mókás vagy komolyabb ismerősöknek, itt biztos, hogy mindig rátalálok. Végre van egy shop, ahol vásárlóként is mindig érzem,… Read more »

Egyszerűen imádom a vállalkozásom és ahogy dolgozom nap mint nap

admin   2018-02-14   Nincs hozzászólás

Mivel webáruházam van számomra rendkívül fontos, hogy a logisztika rendben legyen és ne okozzon problémákat. Szóval kerestem a neten Budapest futár szóra és akkor bukkantam rá a Futar.hu cégre akikkel egy beszélgetés után le is szerződtem. Őszintén ez volt a legjobb döntésem, mivel a csomagok időben és egyben épségben érkeznek… Read more »

A legszuperebb klímatechnika

admin   2018-02-11   Nincs hozzászólás

  Nálunk is olyan melegek a nyarak, mint bárhol máshol, csak a családdal néha úgy érezzük, hogy mi sokkal kevésbé bírjuk ezt. Ezért döntöttünk úgy, hogy az idei nyarat, már mi is hűvösben töltjük. A legjobb klímarendszert szerettük volna választani, olyan cégtől, akiknek a profi szakembereiben 100%-ig megbízhatunk. Lázasan keresgéltük… Read more »

Bekerültünk az első ütembe

admin   2018-02-07   Nincs hozzászólás

Sikerült bekerülnünk a Kisfaludy program pályázatának első ütemébe és nagyon boldogok vagyunk. A turisztikai pályázat keretén belül szálláshelybővítésre és korszerűsítésre pályázunk. Nagy volt a sietség mert csak későn tudtuk meg, hogy elindul ez a fantasztikus támogatási lehetőség és nem akartunk kimaradni belőle. A pályázatíróinkkal online tartottuk a kapcsolatot és minden… Read more »

Gardróbszekrényt vásároltam az interneten!

admin   2018-02-02   Nincs hozzászólás

Gardróbszekrényt vásároltam az interneten! Lakásunkat, teljesen kifestettük, egy pár bútorra is ráfért már a csere! Az interneten kezdtem keresgélni, hol találok bútorboltot a közelben? Teljesen véletlenül találtam rá a gardrobszekrenyem.hu webáruházra! Nagyon sokféle gardróbszekrényt találtam, ezen kívül még nagyon szép francia ágyak is vannak a kínálatukban! Nem gondoltam volna, hogy… Read more »