Monthly Archives: augusztus 2021

Műkörmös magazin

admin   2021-08-29   Nincs hozzászólás

Hamarosan itt a nyár vége és beköszönt az ősz! Ismét nyugovóra tér a természet a nyári pörgés és burjánázás után. Ám még egy teljes hónap áll a rendelkezésünkre, amit nem szabad kihagyni, hogy a nyarat még kiélvezzük. Éppen ezért mostani összeállításunkban olyan körömdíszítéseket hoztunk el neked, amelyek igazán beleadnak apait-anyait… Read more »

Körömdíszítési tippek

admin   2021-08-20   Nincs hozzászólás

Ötletekből sosincs hiány, ez az összes dekorációra igaz, ami a lakásomat ékesíti. Minden évszakra és ünnepre szoktam készíteni ezt, azt; szeretek kreatívkodni. Ez igaz a manikűrömre is és olyan jó, hogy már a tartós gél lakkozásra váltottam, mert így nem kopik le a minta pár napon belül és a megkötésig… Read more »

Stílusos céges pólók alacsony áron

admin   2021-08-19   Nincs hozzászólás

A Gildan Póló Webáruházról hallottál már? A vállalatnál nekünk a kedvenc webshopunk között van, hiszen itt mindig rátalálunk azokra a céges póló készítési lehetőségekre, amiket kerestünk. A Gildan Póló Webáruház profi szakemberei roppant klassz munkát végeznek mindig, hiszen minőségi céges pólókat kaptunk mindeddig. Ezek a céges pólók sokadik mosás után… Read more »

Ducato és Boxer összehasonlítása

admin   2021-08-14   Nincs hozzászólás

Néha a közeli rokonok hasonlóak egymáshoz, azonban drasztikusan különböznek a közös platformon épített karakterekkel és autókkal, hasonló típusúak és különböző tartalmakkal rendelkeznek. Ha megnézed a Peugeot Boxer-t vagy a FIAT DUCATO-t egy új generációból, ha nem látod az emblémát, nem tudod kitalálni az első látásra. A tartalom különbségét azonban elválasztják…. Read more »

Törökország olcsón

admin   2021-08-11   Nincs hozzászólás

Alig vártam már, hogy végre nyár legyen. Számomra roppant fontos, hogy minden nyáron elmenjek nyaralni. Általában last minute utakat szoktam nézni, hiszen ezzel járok a legjobban. Idén Törökország az úti cél, hála a UtazásMágus Online Utazási Irodának. Itt találtam meg a legkiválóbb áron azt a megoldást, amivel Törökországba gyorsan és… Read more »