Monthly Archives: június 2017

Charity foundation neked a neten

admin   2017-06-29   Nincs hozzászólás

Terjeszd a szeretetet! Csatlakozz egy fantasztikus ügyhöz! A Care Foundation azért jött létre, hogy segíthessünk mindazoknak, akik rászorulnak a segítségünkre. Rád is szükségünk van, és mindenkire, akiben van még szeretet és segítőkészség. Minél többen vagyunk, annál több nélkülözőnek tudjuk nyújtani a kezünket. Rengeteg éhező gyermek és felnőtt van világszerte, árvák… Read more »

Céges póló igény szerint

admin   2017-06-25   Nincs hozzászólás

Van három legjobb barátom. Együtt nőttünk fel, mára már mindenki harmincon felül van, de a barátság nem múlt el. Kevesebbet találkozunk persze, de mindig mindenkire lehet számítani. Sajnos ketten másik városba kerültek a munkájuk miatt, de félévente egyszer összeülünk. Mindenki már januárban beírja a naptárába a június utolsó hétvégéjét, és… Read more »

Irodaszerek, irodai papíráru, iskolaszerek

admin   2017-06-23   Nincs hozzászólás

Irodaszerek, irodai papíráru, iskolaszerek, irodai kisgépek, írószerek, iratrendezés, archiválás, hobby és kreatív termékek, javítás, ragasztás, irodai kiegészítők, csomagolás, tárolás. Nyomtató-kellékanyagok, perifériák, technológiai kiegészítők, szórakoztató elektronika, irodatechnika, adattárolók, prezentáció. Ez mind az Online Papírbolt. Válasszon bátran Ön is minket, és mi garantáltan nem fogunk csalódást okozni! Nálunk megtalálhatja a legjobb termékeket,… Read more »

Futárszolgálat választás

admin   2017-06-19   Nincs hozzászólás

Apa, ezt szeretném! Mutatott rá a fiam az egyik éppen most aktuális szuper játékfigurára! De fiam, tele van a szoba játékkal! Azok már unalmasak, én ezt szeretném! Mit volt mit tenni, jobban megnéztem, hogy mi az? Egy, a TV-ben most futó rajzfilmhős mesefigura! Vedd meg nekem, kérlelt! Mondta a nevét… Read more »