Monthly Archives: február 2017

Ipari alpinista munkálatok

admin   2017-02-28   Nincs hozzászólás

A legtöbb ember sajnos fél a magasságtól de amikor egy magasan lévő problémát kell elhárítani akkor hívják az Ipari alpinista szakembert. Ezek az emberek megszokták, hogy magsan kell dolgozni és bármilyen feladatot elvégeznek bizonyos keretek között. Bevallom őszintén nálunk is vannak feladatok amelyeket nem tudok megcsinálni, például a tető egy… Read more »

Budapest Zürich útvonalon közvetlen buszjárat

admin   2017-02-20   Nincs hozzászólás

Mivel nem voltunk igazi nászúton férjemmel, így most, hogy közeleg az első házassági évfordulónk, tervezzük, hogy meglepjük magunkat egy komolyabb utazással. Nem feltétlenül külföld, de ha kapunk jó ajánlatot, meggondoljuk. Már van is egy két ötletünk. Az egyik, amit szeretnék mindenkivel megosztani, hátha kapóra jön mostanában valakinek. Ez egy zürichi… Read more »

Tavaszi kirándulások több napra

admin   2017-02-20   Nincs hozzászólás

Emlékszem gyerekként rengeteget utaztunk. Nem volt abban az időben semmiféle extra igényünk, mert az akkori viszonyok nem engedték meg nekünk, hogy egészen a Machu Picchuig teleportáljunk. Nagypapám nevetését viszont még mindig hallom, rendszerint vele indultunk útnak. Akkoriban mindig az jutott eszembe, ha felnőtt leszek, bejárom az egész világot. Mindent látni… Read more »

Imamalom a lelki áldás eszköze

admin   2017-02-17   Nincs hozzászólás

Olyan sokszor hallottam már az imamalomról, hogy utána kerestem kicsit az interneten. Most már tudom, hogy az imamalom a lelki áldás és a béke kiterjesztésének eszköze. Belsejében egy vékony papírtekercs forog, melyen az Om Mani Padme Hung matra tibeti írással szerepel. Az imamalom megforgatásával a mantra áldása minden irányba szétterjed…. Read more »

Látványos kertépítések igény szerint

admin   2017-02-09   Nincs hozzászólás

Mivel nagyon sok munkánk és erőfeszítésünk van a házunkat körül vevő kis kertben ezért fájó szívvel de bele egyeztem, hogy a mostani füvünk helyett legyen leterítve gyepszőnyeg. Hiába dolgoztunk rajta és kellő odafigyeléssel gondoztuk a fű már sosem lesz egységes és ragyogóan zöldellő, mint egy gyepszőnyeg. Férjemmel felkerestük a kertfelujitok.hu… Read more »

Izületi gyulladásos betegség

admin   2017-02-05   Nincs hozzászólás

Szerintem mindenki hallott már az ízületi gyulladásról, mely az ízületeket illetve az ízületek környékét érintő gyulladásos betegség és több mint tíz féle ismerhető fel belőle. Statisztikák szerint Magyarországon a 65 év feletti lakosság közel 70%-át érinti és a fiatal korosztálynál is található. Ez komoly probléma, hiszen az ízületi gyulladás hosszan… Read more »