Monthly Archives: április 2016

A tervező program egy nagyon jó találmány

admin   2016-04-21   Nincs hozzászólás

Legyünk akár mérnökök, lakberendezők, belső építészek.  Elég sokat búvárkodtam a tervező szoftverek világában, így néhányat megismertem, bár eléggé felszínesen. Most rátaláltam arra, ami nekünk korábban nagyon jól jött volna. Egy burkolattervezőre bukkantam. Lakásfelújítás közepette természetesen a fürdőszoba és wc is porondra került. Nem akartuk újra burkolni, de mégis megtettük, hiszen… Read more »

Gépi hímzés táskákon

admin   2016-04-20   Nincs hozzászólás

Ma már a táskák elhagyhatatlan kelléke amikor elindulunk otthonról. Nagyon nagy a választék  attól függően,hogy merre megyünk,hogy éppen milyen táskára van szüksége az illetőnek . A mindennapi használatra a hölgyeknek,lányoknak egyaránt divatosak a válltáskák. Ezeknek a táskáknak nagyon sok féle faltáját tudjuk bemutatni. Ami most nálunk bemutatásra kerül az a… Read more »

Szivattyú vásárlás öntözéshez

admin   2016-04-14   Nincs hozzászólás

Tanulmányaimból még emlékszem, hogy arról volt szó, hogy ha kertet öltözünk, akkor leggyakrabban öntözőrendszert alakítunk ki, melyet szakaszosan üzemeltetünk a hozzá kapcsolt búvárszivattyúról vagy kerti szivattyúról. Ez egyik oldalról megvizsgálva rendkívül előnyös, hiszen ezzel jelentős energiát képesek vagyunk megtakarítani másik oldalról azonban hatalmas körültekintést igényel, hiszen egyáltalán nem mindegy milyen… Read more »

A used smartphones és phone export

admin   2016-04-11   Nincs hozzászólás

Ez a rádióállomások (például kalózadók) bemérésé- nek hagyományos módszere. Különbözô helyeken (esetünkben különbözô bázisállomásokon) megmérik, hogy a keresett adó (esetünkben a mobilkészülék) jele milyen irányból érkezik. Elvileg két méréssel a helyzet meghatározható (2. ábra), a háromszög egy oldalának és két szögének ismerete alapján. Több méréssel a meghatározás hibája csökkenthetô. Az… Read more »

Lakásfelújítás, csodálatos terméskő lépcsővel

admin   2016-04-07   Nincs hozzászólás

Folytatva előző eszmefuttatásomat a lakásfelújításról elmondanám, hogy a két hónaposra tervezett lakásfelújítás immáron negyedik hónapja zajlik a szomszédok nagy örömére. Jó tanács, hogy amivel számoltok a felújításra, szorozzátok meg kettővel. Mindig akad még valami, amit meg kell venni. És higgyétek el nekem, nem a nagy dolgokkal fogjátok elszámolni a költségvetést,… Read more »