Monthly Archives: november 2021

Horgász kések

admin   2021-11-20   Nincs hozzászólás

Még gyerekkoromban nagyapámmal rengeteget jártunk horgászni és nagyon élveztem az egészet. A szép tavak hangulatát, a szendvicseket, amik ott valahogy sokkal finomabbak voltak és jobban estek, mint máshol. De a legjobb az izgalom volt, amikor végre hosszú órák után kapásunk lett és fárasztotta papa a halat. Az isteni halászlé ízét… Read more »

Fali tapéták

admin   2021-11-20   Nincs hozzászólás

A prémium Disney fali tapéták gyerekszobákat, babaszobákat tesznek varázslatossá! Gyönyörű színviláguk, és a gyermekek kedvenc mesehőseinek vidám megjelenése miatt a gyermekek nagyon szeretik ezeket a faldekorációkat. A tapéták NEM a hagyományos papír anyagúak, hanem exkluzív vlies anyagúak, melyet szárazon kell feltenni a ragasztóval megkent falra. Mickey egeres fali tapéta gyerekszobába,… Read more »

Könyvelés és székhelyszolgáltatás egy helyen!

admin   2021-11-16   Nincs hozzászólás

A Mexvel könyvelőiroda munkatársai tudják, hogy mit jelent, egy ajánlott küldemény, milyen kockázatot és felelősséget tartalmaz egy adóhatósági levél, vagy a közjegyzői kamarától érkezett küldemény átvétele. Több százezer forintos bírság, vagy akár a cég működése is múlhat azon, hogy az érkezett leveleket mindig átvegye és továbbítsa az ügyfeleknek. Azok az… Read more »

Olyan jó puffokat láttam az egyik internetes oldalon.

admin   2021-11-04   Nincs hozzászólás

Horgolva voltak pólófonalból, jó kis vidám színekben. Nagyon megtetszettek, remekül illenének a lakásomba, úgy feldobnák az unalmas albérletem. Csak kötni tudok, úgy ahogy, ezért a barátnőm megtanított gyorsan horgolni, kicsit talán könnyebb is. Ő ajánlotta, hogy a www.fonalas.hu weboldalról rendeljek, mert ott azt kapom, amit látok és ő minden alkalommal,… Read more »