Monthly Archives: szeptember 2016

Pályázat nonprofit szervezeteknek

admin   2016-09-24   Nincs hozzászólás

A pályázat nonprofit szervezeteknek egy olyan lehetőséget ad, amit akár évente is igénybe tudnak venni a szervezet működése során. A legkülönfélébb kiírásokra lehet benyújtani pályázatokat, és nem csak eszközöket, hanem például külföldi fellépések finanszírozására is felhasználhatják a pénzt. A közösség egységét hívatott erősíteni az ilyen módon nyert forrás, és olyan… Read more »

Számítástechnika webáruház neked

admin   2016-09-21   Nincs hozzászólás

Bár a sors másképpen rendezte, tanulmányaimat a számítástechnika területén kezdtem meg, hiszen az érettségit követően a sikeres felvételinek köszönhetően az ország egyik elismert egyetemének hallgatója lettem. Oda jártam három tanévet, vizsgáimat több-kevesebb sikerrel meg is csináltam, ám egy családi történés után nem mentem vissza befejezni tanulmányaimat, más területen kezdtem el… Read more »

Egységes öltözék a munkahelyen

admin   2016-09-17   Nincs hozzászólás

Mikor céges póló volt a téma munkahelyemen, nem igazán értettem, hogy miért is kellene. Vannak olyan helyek, ahol kifejezetten jó, ha egységes öltözékben vannak, vannak helyek, ahol kötelező a munkaruha, de nálunk igazából szerintem fölösleges. A gildan póló webáruházat választanám, ha lenne értelme a mi cégünknél a céges póló viselésének…. Read more »

Edényalátétek minden otthon tökéletes kiegészítői

admin   2016-09-05   Nincs hozzászólás

Lassan három éve lakunk már a saját lakásunkban, de eddig még nem vásároltunk edényalátétet, melyre forró edényeinket le tudnánk tenni az asztalra miközben szedünk belőlük. Persze eddig sem a levegőben tartottuk azokat, hanem egy összehajtott konyharuhára helyeztük, ami nagyon jó megoldásnak tűnik egészen addig, amíg nincs szükség valamiért a konyharuhára…. Read more »