Monthly Archives: április 2019

Biopamut pulóver neked

admin   2019-04-23   Nincs hozzászólás

Te is gyere bátran, látogasd meg mindig frissülő weboldalunkat, hiszen a www.ecowear.hu -n most elképesztő ajánlatokkal várunk téged és minden érdeklődőt egyaránt. Neked is fontos a környezettudatos életmód? Jó lenne újrahasznosított, biopamut, poliészter és környezetbarát termékeket, síruhákat, táskákat, pulóvereket és további ruhadarabokat vásárolni? Valódi minőséget keresel igazán kedvező árakon? Ez… Read more »

Emblémázott póló

admin   2019-04-12   Nincs hozzászólás

Van egy kis focicsapatunk a fiúkkal. Nemrég úgy döntöttünk, hogy mivel közeledik az ötödik évfordulója annak, hogy hétről hétre összegyűlünk rúgni a bőrt, és arra gondoltunk, végre csináltatunk saját mezeket. Erre mindenki örömmel rábólintott, és elkezdtük keresni a legjobb lehetőségeket. Ketten is rátaláltunk a tshirtdesingn.hu webáruházra, ahol széles termékpalettára bukkantunk,… Read more »

Programozás neked

admin   2019-04-12   Nincs hozzászólás

A feleségemnek köszönhetem, hogy valóra vált egy álmom. Régóta szerettem volna felmondani a régi munkahelyemen, mert nem éreztem jól magam ott. A www.studicore.hu -t Éva küldte nekem el, mert pontosan tudta, mennyire vágytam rá, hogy megtanuljak egyszer programozni. A Studicore JAVA Se programozó tanfolyamról leírtak rögtön nagyon szimpatikusak voltak. Neked… Read more »

Egy szuper webáruház a melrose-swiss.ch!

admin   2019-04-09   Nincs hozzászólás

A műkörmök díszítésének egyik alap kelléke a színes zselé. Különböző minták elkészítéséhez használj különböző színű színes zseléket. Keresd az aktuális divatszíneket színes zseléink között. Válogass kedvedre a több mint 60 féle színes zselénk közül. Színes zseléink magas pigment tartalma miatt kiváló fedést biztosítanak. Használat előtt ajánljuk felkeverni a színes zseléket…. Read more »