Monthly Archives: december 2020

Seregélyek ellen madárriasztó a megoldás!

admin   2020-12-28   Nincs hozzászólás

Tavasszal még hasznos állat a seregély, mivel a szántásokon, kertekben elfogyasztja a földben élő lárvákat, poloskákat, bogarakat is. Ahogy viszont érni kezdenek az első bogyók a fákon, bokrokon, átvált a gyümölcsre, és a meggyesek, cseresznyések, bogyós gyümölcsösök legnagyobb vámszedője lesz. Hazánkban a seregély az egyik leggyakoribb fészkelő madár. Több mint… Read more »

Óriási gél lakk választék

admin   2020-12-26   Nincs hozzászólás

A www.gellakkmarkabolt.hu –t a legjobb barátnőm találta. A Géllakk Márkabolt Webáruházban vásároltam meg az első gél lakk induló készletet, amiért azóta is nagyon hálás vagyok, hiszen végre nem kell máshová bejelentkeznem, másra utalva lennem. Én készítem saját magamnak a gél lakkot és azóta is nagy sikerrel járok mindig. A Géllakk… Read more »

Gépi borítékolás a kampányoknál

admin   2020-12-23   Nincs hozzászólás

Naponta nincs annyi borítékolni való levél, hogy egy borítékoló gép kapacitása ki legyen használva, hangzott el egy értekezleten, de kampányszerűen előfordul. Olyankor valami gépi borítékolás jó lenne. Gondolkoztunk, egyszer kollégánk megszólalt! Próbáljuk beírni, hogy gépi borítékolás. Jó ötlet, mosolyodott el vezetőnk, és beírta a kifejezést a laptopjába. Nézzétek, hívott oda… Read more »

A bonder, ami egy tapadást elősegítő alapanyag!

admin   2020-12-21   Nincs hozzászólás

Mint ahogy már volt szó róla, a gél lakkok rendkívül könnyen és jól használható körömdíszítési alapanyagok. Nem igényel különösebb szaktudást a használatuk, de első használat előtt mindenképp erősen ajánlott a használatról alaposabban tájékozódni. A gél lakkos körömdíszítés elkészítése egyszerű, de pár szükséges kelléket be kell szerezned, hogy tartós és csillogó… Read more »

Ki szerelheti fel a klímaberendezést?

admin   2020-12-19   Nincs hozzászólás

  Klímaszereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók. Ha ön klímaszerelés után érdeklődik, akkor több szempontot kell figyelembe ezért ebben a cikkben összeszedtük a klímaszereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Mivel egy klímaszerelés a készülék költségével együtt néhány 100 ezer forinttól akár több millió forintig terjedhet ezért célszerű minél jobban megismerni a klímaszerelésre vonatkozó szabályokat…. Read more »

Számítógép asztal!

admin   2020-12-14   Nincs hozzászólás

Az otthoni munkavégzés sokak álma volt, de most a járványügy miatt kényszerből alakult az életünk sokaknak ehhez a munkavégzésre kell átalakítani az otthonát.  Nem kell többé korán kelni, utazni, úgy osztja be az ember az idejét, ahogy akarja. Ki gondolót volna erre korábban? Aki azonban már próbálta, az tudja, hogy… Read more »

A székhelyszolgáltatás IPA mentes helyen is igényelhető!

admin   2020-12-12   Nincs hozzászólás

Előfordulhat, hogy a hatóságok, szervezetek székhelyünk szerint egybe mossák hivatalos tevékenységünket a privát életünkkel, mivel területileg mindkettő hozzájuk tartozik. Ilyen lehet az építményadó, amit akkor kell fizetnünk az ingatlanunk teljes területére, ha ott bármilyen gazdasági tevékenységet folytatunk. Ez nagyságrendileg, nagy átlagot figyelembe véve évente 100.000.- Ft körül mozoghat. Számtalan feladatunkat… Read more »

Gázkészülékünk működés közben rengeteg levegőt használ el.

admin   2020-12-01   Nincs hozzászólás

Mivel a beszívott levegő tele van porral, kosszal, és egyéb szennyeződésekkel, ezek a szennyeződések gázkészülékeinken lerakódnak, és a működéshez szükséges alkatrészeket /égő, fúvókák/ eltömítik.Az így eltömődött gázégő már nem képes a megfelelő gáz-levegő keveredési elegyet biztosítani és az égés folyamata “tökéletlen” lesz. A tökéletlen égés során pedig szénmonoxid, korom és… Read more »