Monthly Archives: március 2020

A legtöbben tudjuk, hogy kellene, mégis kevesen csináljuk.

admin   2020-03-25   Nincs hozzászólás

Mi az? Ez a célok kitűzése. Év elején emberek milliói tesznek újévi fogadalmakat, és körülbelül ugyanennyien fogják megszegni azokat. Többet fogok mozogni, több időt töltök a gyerekeimmel, saját vállalkozást indítok, elkezdek megtakarítani, stb. Jól hangzanak, ugye? A valóság az, hogy a legtöbb újévi fogadalomból sajnos nem lesz semmi. Hihetetlen, de… Read more »

Szolgáltató cégünknél is nagy segítség a borítékológép!

admin   2020-03-08   Nincs hozzászólás

Egy telefonos társaság irodájában helyezkedtem el. Az egyik feladatom a havi számlák elkészítése és elküldése volt az ügyfeleknek. Hatalmas feladat több ezer ügyfélnek havonta a számlát elkészíteni! De ezeket egyesével beborítékolni, felcímkézni, az még nagyobb! Egy ilyen monoton, fáradtságos munkához régebben több ember kellett, de szerencsére egy ügyes gép el… Read more »

Villanyszerelés, ha szakember szükséges!

admin   2020-03-07   Nincs hozzászólás

Az otthonunk munkálatait közül, ilyen több között a villanyszerelés is, egy bizonyos szintig mi magunk is el tudjuk végezni, betartva a biztonsági előírásokat. Ahhoz, hogy a villanyszerelés sikeres legyen szükséges egy jól kidolgozott terv, ami lépésről-lépesre végig vezet az adott munkafolyamaton. Természetesen a munka ellenőrzése elengedhetetlen egy szakember által, de… Read more »

Menyasszony vagyok

admin   2020-03-06   Nincs hozzászólás

Egész életemben, amióta csak az eszemet tudom arra vártam, hogy én is menyasszony lehessek. Amikor megismerkedtünk Artúrral, azonnal egymásba szerettünk. Én magam tudtam, hogy szerelmes vagyok, később pedig Artúr is arról számolt be, hogy ugyanezt érezte. Két évvel később nem várt fordulat állt be, várandós lettem. Hihetetlenül nagy volt az… Read more »

Mennyezeti ventilátor a legjobb helyről

admin   2020-03-03   Nincs hozzászólás

Amikor berendezkedtünk Márkkal az új otthonunkba, máris tudtuk, hogy a konyha lesz a legfontosabb mindkettőnknek. Nagyon fontosnak tartottam, hogy a konyhai berendezések mind egytől egyig minőségi darabok legyenek és remekül funkcionáljanak. Lázasan keresgéltünk mindenfelé, hiszen sok csalódáson voltunk már túl vásárolóként. Ekkor bukkantam rá a www.szelloztess.hu weboldalra, amibe azonnal bele… Read more »

Orvostechnikai eszközök otthonra is nekünk

admin   2020-03-02   Nincs hozzászólás

Rendkívül fontos manapság az egészségtudatos életmód és persze az egészséges szépségápolás is. Amióta a férjemnek van néhány gyomorproblémája a mindennapokban, azóta rendelünk a legkiválóbb webshopból, amiről valaha is hallottam. A https://zeomineralproduct.hu/ -t is akkor ajánlom neked, ha szeretnél mindenféle adalékmentes termékeket vásárolni, szépségápoló és egészségmegőrző termékekre van szükséged. Az orvostechnikai… Read more »