Monthly Archives: június 2018

Ha szivattyú, akkor szivattyubolt.hu webáruház!

admin   2018-06-29   Nincs hozzászólás

Nekünk ez a kedvenc webshopunk, ahonnan a legjobb szivattyúkat, többek közt a pedrollo szivattyút a kút szivattyút tudtuk beszerezni. Az óriási termékpaletta valami lenyűgöző. Találsz itt te is réz, rozsdamentes, valamint szivattyúkat. Ezen túl medence- és öntözéstechnikát, hajtás- és szűréstechnikát, tószivattyút, villanymotor alkatrészeket és sorolhatnám tovább, míg lemegy a nap…. Read more »

Óriási termékpaletta az Eszerelvény.hu-nál

admin   2018-06-28   Nincs hozzászólás

  Látogasd meg te is weblapunkat a www.eszerelveny.hu –t és nézz körül kicsit nálunk. Minőségi berendezések egész tárházával várunk most téged. Válogass remek kondenzációs gázkazánok, standard, minimal és design fürdőszobabútorok, víz-, gáz- és fűtési szerelvények, kerti locsolók, csaptelepek, konyhai termékek vagy akár tárolók és rengeteg más egyéb közül. Érdemes feliratkoznod… Read more »

Fürdőszoba felújítása!

admin   2018-06-13   Nincs hozzászólás

Fürdőszoba külleméhez a szaniterek is sokban hozzájárulnak. A legfontosabb, hogy egységesen válasszon mosdót, WC csészét és zuhanykabint vagy kádat. Egységes formavilág esetén kísérletezhet különböző színekkel az extravagáns dizájn érdekében, de vigyázzon, mert a szögletes csésze és az íves kagyló házasítása az egész helyiség megjelenését elronthatja. A csaptelepnél és zuhanyszettnél is… Read more »

Halaszthatatlan az új iroda tervezés!

admin   2018-06-11   Nincs hozzászólás

Sürgősebb beruházások miatt mindig elmaradt az irodák felújítása. Viszont már halaszthatatlan lesz a felújítás! Az irodabútorok kopottak, kevés a hely is és nincs egységes kinézet sem! Üzleti partnerek is megjegyezték már, hogy ideje lenne egy nagyobb tárgyalót is kialakítani, mert kényelmetlenek a székek is. Egyik partnerünk ajánlott is egy céget,… Read more »

Munkaerős keresési módszerek

admin   2018-06-03   Nincs hozzászólás

Amikor munkaerő felvételre van szükség egy vállalkozásnál többféle módszer is előtérbe kerülhet a megüresedett pozíciók minél gyorsabb betöltése érdekében. Mindenkinek más a módszere és más a technikája. A legtöbben először az ismerősöket hívják fel, keresik meg az ügyben, hogy segítsenek megbízható, dolgos és hosszútávra tervező munkaerőt ajánlani. Akinek szerencsére van,… Read more »