Monthly Archives: november 2018

Fejtörés nélküli nászajándék

admin   2018-11-29   Nincs hozzászólás

Ha közeli barátok, családtag házasodik, sokkal egyszerűbb helyzetben vagy. A közös élmények, emlékek, a régi ismeretség mind segítenek abban, hogy személyre szabott ajándékot adhass, amivel biztosan örömet okozol. Sok pár ír nászajándék listát is, amiről a többi vendéggel egyeztetve kiválaszthatod, mivel járulsz hozzá a pár közös életéhez. A lista azért… Read more »

Mire érdemes figyelni, székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén?

admin   2018-11-27   Nincs hozzászólás

Abban az esetben, ha nem megfelelő szolgáltatót választ egy cégvezető, akkor abból sajnos több hátránya származik, mint előnye. Minden esetben meg kell vizsgálni, hogy helyileg hol vannak, irodájuk megfelel-e a törvényben meghatározott kritériumoknak. Ha iparűzési adómentes székhelyet választ, mindenképpen bizonyosodjon meg arról, hogy az IPA-mentes településen is van-e valódi irodája… Read more »

Blancomania.hu!

admin   2018-11-21   Nincs hozzászólás

Sajnos kevés olyan webáruház van, Magyarországon mely teljes megoldást nyújt egy konyha felszerelésére. Éppen ezért különleges a blancomania.hu webáruház ahol mindent megtalál, ami egy konyhába k kellhet. A csaptelepektől kezdve, egészen a kerámia mosogatóig! Mindennel tudunk szolgálni. A minőségi silgranit mosogatóig egészen a kerámia mosogatóig oldalunkon mindent megtalálsz, amire egy… Read more »