Monthly Archives: február 2022

Kontrollkörnyezet.

admin   2022-02-21   Nincs hozzászólás

  A költségvetési szerv vezetője köteles olyan kontrollkörnyezetet kialakítani, amelyben világos a szervezeti struktúra, egyértelműek a felelősségi, hatásköri viszonyok és feladatok, meghatározottak az etikai elvárások a szervezet minden szintjén, átlátható a humánerőforrás-kezelés. A költségvetési szerv vezetője köteles olyan szabályzatokat kiadni, folyamatokat kialakítani és működtetni a szervezeten belül, amelyek biztosítják a… Read more »

Mi is a lényeg egy remek dedikált szerver bérlés csomag választásakor?

admin   2022-02-16   Nincs hozzászólás

Mindenkinek más, van, aki csak az egyszerűségre törekszik, hogy aki a honlapot készítette az is kezelje a jövőben és olyan is, aki csak azért, mert őt a többi vállalkozó véleménye győzött meg a www.abplusz.hu szolgáltatásának igénybevétele mellett. Szerintünk ez a virtuális szerves azért jó választás, mert nem kell amiatt aggódni,… Read more »

Egy mobil applikáció készítés lépései röviden

admin   2022-02-10   Nincs hozzászólás

Egyértelmű, hogy az IT és így az egyedi fejlesztések piacára serkentőleg hatott az elmúlt másfél év, mivel a legtöbb vállalat “előre menekülni” kényszerült. Egy mobil applikáció készítés esetén legtöbbször egy teljes infrastruktúra létrehozása szükséges, amely áll egy admin felületből, amely lehetővé teszi az alkalmazáshoz tartozó adatok feltöltését, egy szerverből, amely… Read more »