Monthly Archives: február 2016

Modern konyhabútor gyártás

admin   2016-02-11   Nincs hozzászólás

Tudom, mások sokkal ügyesebben intézik el sorsukat, nekünk azonban csak negyvenéves koromra sikerült saját lakásba költöznöm. Persze ez nem azt jelenti, hogy családommal szülőknél húztuk meg magunkat, hanem azt, hogy férjem munkája miatt folyamatos költözésben voltunk és albérletről albérletbe költöztünk. Mára azonban elérte Laci a munkájában elérhető legmagasabb szintet és… Read more »

Modern étkező klasszikus csillárral

admin   2016-02-05   Nincs hozzászólás

 A nagymama féltett hatalmas csillárja igazi kedvencünk volt gyerekkorunkban. Óriási volt, méltóságteljesen fénylett és szinte ezernyi apró kristállyal szórta a fényt a szobába. A nagymama után most miénk a csillár, melyhez most is ragaszkodunk, de a lakásunk modern stílusához nem tudtuk, hogy illik majd. Szerencsére találtunk olyan design étkező garnitúrát… Read more »

Opel autószőnyeg

admin   2016-02-01   Nincs hozzászólás

Járművünk belső tere fontos ahhoz, hogy autónkban ülve jól érezzük magunkat. Ráadásul nem csak esztétikailag fontos egy egy kiegészítő elem hanem a szőnyeg tisztán tartásában is szerepe van. Az autó szőnyeg is ilyen funkcióval bír. Járművünk tisztán tartása szempontjából fontos az, hogy nem szakadt, kopott autó szőnyegünk legyen. Sajnos ezek… Read more »