Monthly Archives: április 2020

A jó székhelyszolgáltatás csomag elkell a cégeknél

admin   2020-04-21   Nincs hozzászólás

Te is keresel egy olyan vállalatot, ahol profik segítenek a cégalapításban? Esetleg székhelyszolgáltatást keresel a már meglévő vállalatodnak? Nem akarsz többé csalódni? Ebben az esetben gyere bátran és látogasd meg weblapunkat, hiszen remek ajánlatokkal várunk most. Válogass székhelyszolgáltatás csomagjaink közül és vidd el azt, amire szükséged volt. Hogy mit ajánlunk… Read more »

Tömlőkocsi!

admin   2020-04-21   Nincs hozzászólás

A falra szerelhető tömlődobnak két fajtája van a fix és a mozgatható. Első esetben a tömlődob csavarokkal stabilan felszerelhető a falra. Második esetben a tömlődob, egy nálunk is elérhető, fali konzol által rögzíthető a falra, ami lehetővé teszi a tömlődob oldal irányba való mozgatását. A tömlődobok besorolásának másik módja tömlő… Read more »

Székhelyszolgáltatás hűségidő nélkül?

admin   2020-04-12   Nincs hozzászólás

Amikor a vállalkozás és az otthona ugyanazon a lakcímen van bejelentve nem szerencsés dolog! Sok negatív dolog történhet ebben az esetben. Például a hivatalos leveleket kell otthon várni! De ennél még szörnyűbb, ha otthonában keresik fel a hivatalos szervek! Ezért, válassza külön vállalkozásának teendőit a magánélettől és otthonát vállalkozásának székhelyétől!… Read more »