Monthly Archives: április 2018

Vettünk egy új telefont, mert a régibe a töltő része tönkrement

admin   2018-04-28   Nincs hozzászólás

 Mindig az a baj, hogy vagy nincs elég töltő a lakásban, vagy tönkremegy. Most épp a telefon lett használhatatlan. Ilyen még nem fordult elő. Elég mérges voltam, amikor megmondták, hogy mennyibe fog kerülni, ha szeretnénk javítani. Szó se lehet róla, mondtam. Viszont amúgy is tervben volt, hogy veszünk másikat, így… Read more »

Lányunk és a borítékológép!

admin   2018-04-28   Nincs hozzászólás

Egy nagykereskedelmi cégnél helyezkedett el a lányunk, mint adminisztrátor! Első napon, mint kezdő, elmagyarázták, hogy miket fog majd csinálni! Nem is volt semmi gond, számlákat kellett nyomtatni. Viszont, amikor meglátta, hogy több száz lap volt a betanítom kezében, akkor elgondolkozott! Ezeket nekem kell meghajtogatnom, belehelyeznem a borítékba, és megcímkéznem? Munkatársnője… Read more »

Tündökölj te is a Zselélakk.hu Webáruház segítségével!

admin   2018-04-25   Nincs hozzászólás

Legyen neked minden idők legszebb zselélakkja és műkörme. Ha meglátogatod most weboldalunkat, a www.zselelakk.hu –t, láthatod, mennyi mindennel várunk téged szeretettel. Mit kerestél? Hidd el, itt rá fogsz találni a témában. Óriási termékpalettánk csak rád vár. Ne habozz, nézz körül nálunk és győződj meg róla, hogy mi leszünk számodra a… Read more »

Esztétikus fürdőszobát szeretne?

admin   2018-04-21   Nincs hozzászólás

Annyira szerettem volna egy igazán esztétikus fürdőszobát. Életem során többször kellett költözködnöm, de valahogy sosem sikerült olyan lakásba beköltöznöm, amiben valóban boldog voltam. Az utolsó ilyen kötözésnél azonban, szerencsére a legjobb helyen találtam magam. Egyetlen problémám volt, méghozzá a legnagyobb. A fürdőszoba rettenetes állapotban volt, pedig számomra ez a legfontosabb… Read more »

Új gép a vállalatnál

admin   2018-04-16   Nincs hozzászólás

Mindig is saját céfre vágytam. Rengeteget dolgoztunk a feleségemmel azért, hogy valóra váljon ez az álom. A cégalapítás után egy-két évig alig volt ügyfelünk, így kevés volt az alkalmazott is. Amikor aztán elkezdtek beszivárogni hozzánk a kuncsaftok és megrendelők, a levélforgalmunk hatalmasra nőtt. Felvettünk több alkalmazottat, ami közül egy fiatal… Read more »

Csodaszép konyha születésnapra

admin   2018-04-11   Nincs hozzászólás

A férjem nagyon kedveli a főzést. Gyakorlatilag nem lehet kikergetni őt a konyhából. Odáig van a konyhai berendezésekért is, amit nem csodálok, hiszen az egész hétévég ebben a helyiségben tölti. Csak a legjobb berendezéseket hajlandó használni. Észrevettem, hogy egy jó ideje, folyamatosan egy bizonyos weboldalt nézeget. Teljesen beleszeretett az Admiral… Read more »

Egy vonóhorog kell az autóra!

admin   2018-04-04   Nincs hozzászólás

Még csak tavasz van, de már tervezzük a nyári szabadságokat, ezért előre megtervezzük a nyaralást! az a tervünk, hogy kibérelünk egy lakókocsit, és hármasban, a lányunkkal a Balatonnál töltjük a szabadságot! A lakókocsihoz viszont, vonóhorog kell, az autón nincs vonóhorog! Barátommal beszélgettem erről a témáról. Mondta, hogy a súly miatt… Read more »