Monthly Archives: október 2021

Így készülj a páros műtermi fotózásra!

admin   2021-10-26   Nincs hozzászólás

A legfontosabb, hogy kipihenten érkezz! Nagyon fontos, hogy amennyire lehetőséged van rá, aludd ki magad a páros műtermi fotózás előtt, és kipihenten érkezz a stúdióba. Bár egy kis sminkkel a fáradtság számos jelét hatékonyan el lehet tüntetni, azért nem lenne baj, ha nem kizárólag erre hagyatkoznál. Korrektor ide vagy oda,… Read more »

Sokféle módszert és szert kipróbáltam, hogy elérjem álmaim körmeit.

admin   2021-10-17   Nincs hozzászólás

Mert sosem tudtam megnöveszteni őket, mivel erőtlenek és törékenyek mind. Biztos az sem javított sokat a helyzeten, hogy korábban gyakran rágtam őket. Majd az egyik barátnőm körmös vizsgájára készített nekem műkörmöt és olyannyira beleszerettem, hogy végre nekem is gyönyörűek lettek a körmeim. De sokaltam a pénzt érte, így úgy gondoltam,… Read more »

Diákmunka opcionális kiegészítés

admin   2021-10-11   Nincs hozzászólás

Sosem voltam az a meggondolatlan típus, de az élet mindig tartogat meglepetéseket. A főiskola alatt azért sokat buliztam és olyankor tényleg jól kirúgtam a hámból. Aztán jött egy lány, akibe nagyon beleszerettem és az érzés kölcsönös volt. Persze azért olyan nagyon nem voltak komolyak a szándékain, de úgy alakult, hogy… Read more »

Általában nem érheti sérülés a tisztítandó kárpitot, szőnyeget

admin   2021-10-09   Nincs hozzászólás

Biztosan előfordult olyan eset, amikor egy új ruha első mosásakor elszíneződött a mosóvíz, vagy a nadrág szára rövidebb lett. Viszont ez csak első mosásnál jelentkezik. Ezeknél a cégeknél is – viszonylag ritkán – évente egy két alkalommal előfordulhat, hogy legelső tisztításnál valami elváltozás előáll. Ez sokszor azért van, mert az… Read more »