Monthly Archives: január 2020

Vászonképet is a dekor-varazs.hu webáruházból!

admin   2020-01-28   Nincs hozzászólás

A nappalid díszíthetik Idézetek, röpködő pillangók, vagy éppen egy szoborszerű matrica, amely különleges hangulatot ad az otthonodnak. Választhatsz feketét, vagy színeset, kicsit, nagyot, vagy hatalmasat, lehet matt, vagy fényes, de ha szeretnéd akár foszforeszkáló is. A kínálat hatalmas, már-már zavarba ejtő, mert annyi gyönyörűség van, hogy nem könnyű közülük választani…. Read more »

Admiralos konyhák

admin   2020-01-15   Nincs hozzászólás

Egész életemben imádtam a lakberendező magazinokat és a bútorboltokat. El is határoztam magam, hogyha lesz saját lakásom, egyedi bútorokat fogok csináltatni. Köztük a konyhabútor volt a legfontosabb számomra. Amikor megvettem az álomlakást az álomhelyen, tudtam, hogy a konyhabútort minél hamarabb szeretném megcsináltatni. Mindenfelé keresgéltem, hogy rábukkanjak arra a vállalatra, amiben… Read more »

Riasztó rendszer a biztonságért!

admin   2020-01-13   Nincs hozzászólás

Nyílászárók cseréjénél ne műanyag, hanem fa vagy acél bejárati ajtót válasszunk, amelyet nem lehet megolvasztani, és ehhez megfelelő biztonsági zárat is válasszunk!  Távollétünkről csak közeli ismerőseinket értesítsük: a közösségi oldalakon ne osszunk meg ezzel kapcsolatos információkat. Ne tegyük közszemlére az értékeinket: ne hagyjuk a kertben a biciklit, és az új… Read more »

Elektrolipolízis zsírbontás, orvosi zsírégetés

admin   2020-01-12   Nincs hozzászólás

Annyira örülök, hogy rábukkantam a www.medifat.hu –ra. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy az Inzulinrezisztencia fogyókúrát választottam. Ha orvosi fogyókúrát keresel, szerintem feltétlenül a Medifat.hu –t válaszd. Itt mindig minden tökéletes rendszerben működik, és oda vagyok érte, hogy verhetetlen áron olyan pofonegyszerűen fogytam le (has és derék karcsúsodás), amit azelőtt… Read more »

Legyen ragyogóan tiszta a konyha!

admin   2020-01-10   Nincs hozzászólás

Csillog a munkalap, fényesre törölve a szekrény, letisztítva a tűzhely, makulátlan a hűtő és egy morzsa sincs az étkezőasztalon, természetesen a padló is felmosva. Körülbelül ez az a 3 perc, amíg egy konyhában tisztaságot lehet tenni! Vagy mégsem? Pedig a konyha tisztán tartása bizony fontos feladat. Mielőtt felújítjuk, vagy átrendezzük,… Read more »

Gardróbszekrény vásárlás előtt állok

admin   2020-01-03   Nincs hozzászólás

Ezúton tájékoztatom a tisztelt Nagyérdeműt, hogy gardróbszekrény kínálatunk új tolóajtós szekrénnyel bővült! Mint ahogyan mostanában tanúi vagyunk, neki a szürke vagy modernebb nevén a grafit újra begyűrűzik a divatba, tehát ki mit tippel mi a fő színe az új gardróbjainknak NEM, nem a pink, hanem a grafit vagy szürke kinek,… Read more »