Monthly Archives: december 2015

Bróker, tőzsdei robotok

admin   2015-12-14   Nincs hozzászólás

Mint már fentebb említésre került a kereskedés költségei több mindenből adódnak össze. Elsősorban ott van a piaci spread, amit a bankok és pénzügyi szolgáltatók szabnak meg. Minden bank más költségekkel dolgozik, és a brókerek is különböző bankokkal vannak kapcsolatban, így a piaci spread is változó brókerenként. Arról is szó esett… Read more »

Webáruház könyvelés profi

admin   2015-12-14   Nincs hozzászólás

Az okostelefonok világában számítógép szinte már nem is kell. Vannak, akiknek már nincsen otthon asztali számítógép, mert a különböző kis kütyükkel mindent meg tud csinálni. Épp úgy a vásárlást is. Egy kis tablettel vagy telefonnal már akár szöveget is szerkeszthetünk. Erre fel kell készülni minden webáruház üzemeltetőnek, hogy ne csak… Read more »

Év vége szendvicsrendeléssel

admin   2015-12-14   Nincs hozzászólás

 Most még leadhatod igényedet a finom szendvicsekre a szilveszteri bulihoz! Most még foglalhatsz magadnak kapacitást a szolgáltató konyhájában ahhoz, hogy ne neked kelljen legyártanod a több száz vendégváró falatot. Rendlej most és várd felkészülten és pihenten a bulid vendégeid. Válaszd a számukra és a számodra is a legjobbat! A catering… Read more »

Wellness csomagajánlatok mindenkinek egy kínálatban

admin   2015-12-12   Nincs hozzászólás

Utazz a kedveseddel, a családdal vagy a barátokkal a wellnessakcio.hu foglalási oldalon könnyen megtalálhatod az igényhez, a tervhez illő legjobb ajánlatokat. Bármelyik város is az úti cél, bármikor is szeretnétek utazni, itt biztosan a megtalálálhtod a legjobb szálláshelyeket. Ezen az oldalon ugyanis számtalan hazai wellness hotel és szálloda csomagajánlatai között… Read more »