Monthly Archives: június 2020

Milyen teendők vannak klímaszerelés előtt?

admin   2020-06-27   Nincs hozzászólás

A klímaszerelés előtt, az előzetes felmérés során, a kiválasztott helyen alaposan meg kell nézni és tudni kell, hogy a falban pont ott nem fut-e villanyvezeték, fűtés cső stb. ahová fel fogják szerelni a klímát. Az on-off klímákat ugyan egyszerű szerelni, de ezeknél számolni kell azzal, hogy minden indulásnál nagy áramot… Read more »

Nem csak ingatlan értékbecslésre van lehetőség!

admin   2020-06-25   Nincs hozzászólás

Az ingatlan értékbecslés nem csak a lakóingatlant foglalja magában. Más, egyéb célra használt ingatlan értékbecslésére is szükség lehet. Ilyenek az ipari ingatlan értékbecslés, vagy telek értékbecslés. De lehetnek kereskedelmi ingatlanok, vagy speciális felhasználású ingatlanok is! Továbbá értékbecslés lehetséges a műszaki gépek, berendezések esetében is, vagy az üzleti vagyonértékelés, vagyonleltár, értékhelyesbítés… Read more »

Munkaruházat!

admin   2020-06-02   Nincs hozzászólás

Tény, hogy egy munkásnadrággal kapcsolatban nincsenek olyan szigorú követelmények, mint mondjuk egy munkavédelmi cipő esetében, aminek a megfelelőségét uniós rendeletekkel is szabályozzák. Ugyanakkor ez korántsem jelenti azt, hogy bármilyen nadrág alkalmas lehet arra, hogy munkakörnyezetben is viselésre kerüljön. Egy munkásnadrág esetében is nagyon fontos a megfelelő kialakítás, ha ugyanis a… Read more »