Monthly Archives: október 2016

Látogass el a Hungarikum Webáruház oldalára!

admin   2016-10-21   Nincs hozzászólás

Magyarországon nagyon sok olyan növény létezik, ami egészségmegőrzés céljából jelentős hatással bír az emberi szervezetre. Nagyon sok olyan is létezik közöttük, amiről nem is gondolnánk. Sőt, némelyiket a Magyar Hungarikum Bizottsága a hungarikumok közé is sorolta. Ezekből a növényekből sok ételt és italt készítenek. Teákat, mézeket, de még lekvárokat is… Read more »

Metroman.hu webáruház műszaki cikkek otthonra és autójába

admin   2016-10-11   Nincs hozzászólás

Természetesen ha valami elromlik, a problémák csőstől érkeznek, mind az otthonunkban, mind az autónkban. Erre találtam remek megoldást. A keresőben keresgélve találtam rá a metroman.hu webáruházra, ahol mind az otthonomhoz, mind az autómhoz találtam rengeteg kiegészítőt, így azonnal rendeltem is. Saját raktárkészletről szállítanak ki mindent, így pár nap alatt már… Read more »

Divat nyakláncok a visszafogottól az extravagánsig

admin   2016-10-05   Nincs hozzászólás

Nyáron ezek a „statement” nyakláncok lettek nagyon divatosak, ezért ellepték a piacot. Nem baj, mert aki olyat szeretne venni, annak van kínálat bőven. Inkább az a baj, hogy aki maradna a klasszikusabb vonalaknál, vagy egyszerűen a visszafogottabb ékszerek jobban állnak neki, az kereshet égen-földön mire talál valami jót. A fash4you.hu-n… Read more »