Monthly Archives: július 2018

Foglalkoztató játék!

admin   2018-07-26   Nincs hozzászólás

Unokáimnak kerestem játékot az interneten amikor rátaláltam a www.fajatékok24.hu webáruházra! Két dolgot választottam! Ez a szörnyecske kinézetű foglalkoztató játék fel fogja kelteni a kicsik érdeklődését, ráadásul fejleszti a motorikus készségeket. A játék lényege, hogy a gyerekek a számozott ablakokat kinyissák, az alattuk lévő gombok mozgatásával, és eközben megtanulják kis kezükkel… Read more »

Mi a székhelyszolgáltatás?

admin   2018-07-23   Nincs hozzászólás

Aki nem járatos egy cégalapítás témájában, az nem biztos, hogy tudja, hogy mit takar a székhelyszolgáltatás kifejezés. Ha céget alapítunk, akkor kötelező, törvény által előírt, hogy a cégnek székhellyel kell rendelkeznie! Ez nem biztos, hogy az a hely, ahol a cég a tevékenységét végzi, mivel sok esetben előfordul, hogy valaki… Read more »

Sport géllakkok és thermo géllakkok

admin   2018-07-22   Nincs hozzászólás

Minden hölgy figyelmébe ajánlom a szuper Fill & Go Webáruházat. Nem ismerek jobb géllakos webshopot. Imádom az olyan lakkokat, amik nem csak nőiesek, de vagányok is. Ezért rendelek rendszeresen innen, hiszen a kiszállítás rendszerint ingyenes, és olyan nagy termékpalettából válogathatok, mint kevés másik helyen. Javaslom, te is látogasd meg a… Read more »

Online shopping

admin   2018-07-12   Nincs hozzászólás

Az online rendelést gyorsasága miatt imádom annyira. A webáruházak ma a leges legjobb időkímélő vásárlási forma a számomra. A nap bármely szakaszában otthonról, a munkahelyemről vagy akár a nyaralóból is shoppingolhatok. Nincs hosszas utazás, nem kell fárasztó köröket róni a nyári forróságban üzletről üzletre azért, hogy megtaláljam azt, amit keresek… Read more »

Kedveljük az A’la Home Webáruházat

admin   2018-07-03   Nincs hozzászólás

Hogy miért? Mert az egész házunkat végre úgy rendezhettük be, ahogy megálmodtuk azelőtt. Szuper érzés, hogy ilyen mesés házunk lehet végre nekünk is. Az A’la Home-ot a férjem találta, és természetesen azonnal beleszerettünk. Én mindig is szerettem a lakberendezéssel kapcsolatos weboldalakat, hiszen egy hosszú nap után jó fantáziálni az álomlakásról…. Read more »