Monthly Archives: július 2017

Szappanadagolók higiénés kézfertőtlenítésre

admin   2017-07-21   Nincs hozzászólás

Egy idősek otthonában dolgozok, elég sok lakója van! Több fürdőszoba is található, hogy időseink minél kényelmesebben éljék napjaikat! Minden rendbe is megy, úgy ahogy annak lenni kell! Sokan még önállóan képesek tisztálkodni, de valahogy a szappan mindig leesik szegényeknek. Olyankor szégyenkezve kiabálnak, segítsek már felvenni! Már szóltam a kolléganőimnek is,… Read more »

Modern konyha silgránit csapteleppel

admin   2017-07-17   Nincs hozzászólás

Az ismerőseim szerint kifejezetten jó a szépérzékem és ezt főként akkor emlegetik, hogyha vendégül látom őket. Szeretnek nálunk lenni, mert barátságos, meleg hangulatot áraszt magából a lakás. Ez részben annak köszönhető, hogy igyekszem meleg színekkel körbevenni magunkat, még a konyhában sem nagyon találsz fém felületet. De műanyagot sem sokat. A… Read more »

Költöztető dobozok és kiegészítők a szakszerű költözéshez

admin   2017-07-17   Nincs hozzászólás

Költözéshez, tároláshoz és webshoptulajdonosoknak ajánljuk figyelmébe, a CsigaBox.hu webáruházat! Pontosan azért, mert a legjobb minőségű termékeket szerezhetik be nálunk. Termékpalettánk, egész tárháza várja a kedves vásárlókat. Látogassa meg a www.csigabox.hu weboldalt, és szemezgessen remek ajánlataink közül, Ön is! Költöztető dobozok és kellékeik, egyéb költöztető dobozok, csomagolástechnika, ragasztó szalagok, mindenféle, egyéb… Read more »

Garázskapu tervezés, kivitelezés szakember segítségével

admin   2017-07-09   Nincs hozzászólás

Édesapám eléggé körülményes ha az autójáról és az auto tárolásáról van szó. Munkából hazaérve arra lettem figyelmes, hogy férjem hosszasan beszélget telefonon és garázskapuk a téma. Miután letette a telefont elmondta, hogy édesapám kereste, mert szeretne garázskaput beszereltetni és tudja, hogy férjem tapasztalt a témában, mivel a mi garázskapunk nemrég… Read more »