Monthly Archives: június 2021

Az ingatlan értékbecslés a helyszíni szemlével kezdődik.

admin   2021-06-26   Nincs hozzászólás

Az értékbecslés nem csak lakóingatlanokra terjedhet ki, hanem kereskedelmi, szolgáltató és ipari ingatlanokra, mint például magániskolákra, busz-pályaudvarokra, gyárakra, üzemekre, farmokra vagy akár szállodára, éttermekre, szórakozóhelyekre is. De akár történhet telek értékbecslés is, ha semmilyen építmény nincs a területen. Természetesen nem kizárólag lakásvásárláshoz lehet hitelt kérelmezni, a kölcsön jellege lehet a… Read more »

Brother tonerek és más kellékek az irodába

admin   2021-06-12   Nincs hozzászólás

  Amikor megnyitottuk az irodát, tudtuk, hogy van néhány dolog, amire nagyon oda kellene figyelni, ha szeretnénk sikerekben gazdag munkanapokat mi is. Többféle tanácsot kaptunk, amire nagy szükségünk volt. Igazán nagy ügyfélkört alakítottunk ki végül és pontosan emiatt elég sok szerződést írunk. Ehhez pedig remek brother utángyártott  tonerek kellenek és… Read more »

Munkavédelmi bolt

admin   2021-06-09   Nincs hozzászólás

Kültéren dolgozni nem csak azt jelenti, hogy több veszély érhet, hanem azt is, hogy az időjárási viszonyok ellen is fel kell készülni. A nyári meleg hetekre felkészülve kiválasztottuk a legtöbbet eladott termékeket, amik megvédenek a munkahelyi veszélyektől és mégis kényelmes viselet. Ha építkezésen vagy autópálya mellett dolgozol, akkor a jól… Read more »

Ha női farmer: The Collection Webáruház

admin   2021-06-07   Nincs hozzászólás

Imádom az olyan online boltokat, mint amilyen a The Collection Werbáruház is. Ez az a helyszín, ahol pontosan nekem való alkalmi ruhák és divat ékszerek közül válogathatok kedvemre mindig. A https://thecollection.hu/ -t választva mindig tűpontosan kapom meg a csomagomat és persze nagyon gyorsan meg is érkeznek az alkalmi ruhák és… Read more »

Mit jelent a virtuális szerver?

admin   2021-06-05   Nincs hozzászólás

Akkor érdemes komolyabb megoldás után nézned, ha nagyobb forgalmú oldalad van, vagy a legmagasabb fokú it-biztonságra törekszel. Egy magasabb szintet képvisel a VPS. Ebben az esetben továbbra is egy megosztott szerveren foglal helyet a weboldalad, azonban itt már jellemzően kevesebb weboldal osztozik az erőforrásokon. Ennél fontosabb, hogy elkülönített mennyiségű erőforrást… Read more »