Monthly Archives: december 2016

Próbáld ki megújult gél lakk szetteket

admin   2016-12-24   Nincs hozzászólás

Az unokahúgomnak közeledett a névnapja. A testvéremtől megtudtam, hogy mostanában nagyon érdeklődik a műkörmözés iránt. Ezért kitaláltam, hogy veszek neki egy gél lakkos induló készletet. A sok féle műköröm web áruház közül a moonbasanails. hu, weboldalra esett a választásom, mert sok pozitív értékelést olvastam róluk. Kiválasztottam egy alap szettet, amiben… Read more »

Merida kerékpárok az ünnepekre is

admin   2016-12-22   Nincs hozzászólás

Ha eldöntöttük, hogy az elkövetkező időben egészségesebben fogunk élni és odafigyelünk környezetünkre is, akkor érdemes elgondolkodni, hogyan is tudjuk megtenni ezt. Én a kerékpározás mellett döntöttem. Tudtam azonban, hogy ahhoz minden nap legyen kedvem felülni a biciklire egy szerethető és kényelmes kerékpárt kell találnom. Mivel a kerekezést a városban tervezem… Read more »

Blanco mosogatótálca választás

admin   2016-12-21   Nincs hozzászólás

Voltam a három legnagyobb barkács áruházban, hogy vegyek még egy két dolgot a konyhába, mert most mindent egyszerre lecserélünk és még a kisebb dolgok nincsenek meg, de az az igazság, hogy elég unalmas és tucat kínálat volt, úgyhogy üres kézzel jöttem haza. Mindössze egy mosogató fölötti lámpát sikerült beszereznem, semmi… Read more »

Hogyan védhetsz meg 30% hőt?

admin   2016-12-03   Nincs hozzászólás

Otthonod melege nagymértékben függ attól, hogy milyen ablakaid és milyen bejárati ajtód van. A falak leszigetelése még nem elegendő ahhoz, hogy a lehető legjobban bent tudd tartani a kályha, a radiátorok melegét. Amennyiben korszerűtlenek a nyílászáróid akár 30 % hőt is veszíthetsz! Előzd ezt meg azzal, hogy a korszerű és… Read more »