Monthly Archives: május 2016

Gyerek íróasztal konténerrel

admin   2016-05-10   Nincs hozzászólás

Ma már belátom, nem könnyű a szülők élete és igaz a mondás, mely szerint minél nagyobb a gyerek annál több gond van vele. Vegyük csak példának az iskolát. Az első osztály előtt kisfiam még nagyon lelkes volt, átforgattatott édesapjával minden gyerekbútort a szobájában, hogy minél kényelmesebben elférjen az oly nagyon… Read more »

A metál zselé lakkok

admin   2016-05-05   Nincs hozzászólás

Lassan elérkezik a nyári szünet a fiatalok nagy örömére, amikor szabadabbá válik mindenki és a szülők is hamarabb megengedik a lányoknak, hogy külsejüket megváltoztassák kissé. Nincsenek ezzel másképpen az én ismeretségi körömbe tartozó lányok sem. Szerencsére (eddig) náluk a nyári változtatás sohasem volt maradandó és visszavonhatatlan, vagyis nem jelentkeztek be… Read more »

Gepida MTB kerékpárok

admin   2016-05-04   Nincs hozzászólás

Kisfiam eldöntötte, hogy az iskolai évvégén egy mountain bike-ot kér a nagyszüleitől, akik megígérték neki, hogy kitűnő bizonyítványáért megajándékozzák valamivel. Tervét már el is mondtam édesapjának, hiszen tudom, hogy a beszerzés egyáltalán nem egyszerű feladata rá fog hárulni. Ez nem is lenne gond, ha ismerné a kerékpárokat és tudná, milyet… Read more »