Monthly Archives: augusztus 2019

Gépi borítékolás a túlórázás helyett!

admin   2019-08-30   Nincs hozzászólás

Ezt az 5000 db reklámanyagot kell meghajtogatni, borítékba helyezni, és felcímkézni, mondta egyik nap a főnökünk! Ezt ugye, nem gondolod komolyan, főnök? Kérdeztük a főnökünket, amikor kiadta az utasítást! A legkomolyabban gondolom! Holnapra ennek postán kell lennie! Nem érdekel, hogyan csináljátok, de holnap délelőtt legyen feladva! Nekem családom van, a… Read more »

Zselélakkok, körömlakkok

admin   2019-08-29   Nincs hozzászólás

Szeretnél igazán minőségi zselélakkokra szert tenni? Jó lenne megbízható helyről rendelni? Eleged van abból, hogy valami probléma a vásárlásaidnál szinte mindig adódik? Ebben az esetben bátran gyere, tekintsd meg mindig megújuló weboldalunkat, hiszen a www.zselelakk.hu –n most szenzációsan jó ajánlatokkal várunk téged és persze minden kedves érdeklődőt egyaránt. A Zselélakk.hu… Read more »

Kiszállított csomagok

admin   2019-08-05   Nincs hozzászólás

A férjem talált rá arra a futárcégre, amire azóta is bízzuk mind a külföldi mind a belföldi és nagyvárosi csomagszállítást. A Futar.hu –t akkor ismertük meg, amikor nagyon gyorsan kellett volna Budapesten belül csomagot kiszállítani. Rettenetesen sürgetett az idő és a férjem ekkor nézett utána olyan Budapesten belüli serény futárszolgáltatásnak,… Read more »

Galamb, seregélyriasztó a szőlőültetvényben

admin   2019-08-04   Nincs hozzászólás

Hétvégén egyik ismerősünket látogattuk meg, aki egyik ismert borvidékén lakik, és szőlősgazda. Mivel most érik az egyik borfajtának az alapanyaga, így a szőlősben nagy volt a sürgés-forgás, most szüreteltek. De finom, érett ez a szőlő, mondtuk elismerősen ismerősünknek. Igen, idén a sok napsütés miatt nagyon jó termés várható! Ezt megenni… Read more »