Monthly Archives: január 2018

Opel alkatrész Webáruház

admin   2018-01-23   Nincs hozzászólás

Sürgősen kell az opel alkatrész, az opeleseknek.hu webáruház ebben a partnered! Osztálytalálkozóra készültem, ehhez viszont elég messze kellett utaznom, nem akartam lemaradni róla! De majdnem úgy lett! Elromlott az autóm és már csak egy hét volt az osztálytalálkozóig! Viszont sehol nem kaptam hozzá megfelelő opel corsa alkatrészt! Már minden lehetséges… Read more »

Modern irodában korszerű forgószék

admin   2018-01-15   Nincs hozzászólás

Ma már nem létezik olyan iroda, de lassan lakás sem, ahol ne lenne legalább egy forgószék. Természetesen nekem is van és ráadásul az ergonomikus változatból és nagyon meg is vagyok vele elégedve. Ugyanakkor sajnos vagy nem de eléggé kíváncsi természetem van, ami érdekel arról mindig mindent szeretnék megtudni és persze… Read more »

Tabula Fordítóiroda munkatársai kedvesek

admin   2018-01-14   Nincs hozzászólás

Bármilyen anyagot kell fordítanunk a vállalatnál, mi is inkább a Tabula Fordítóirodára bízzuk magunkat. Hogy miért? Mert hosszútávon ez befektetés. A lehető legjobb árakon, elképesztő precíz munkát kapunk az iroda szakembereitől, akik nem csak angol, német, francia vagy olasz nyelven, de akár héber, arab, indonéz, thai vagy kínai nyelven is… Read more »