Monthly Archives: március 2021

Silgranit mosogató kedvező áron

admin   2021-03-22   Nincs hozzászólás

Te is keresel egy olyan webshopot, ahol mindenféle silgranit mosogatók és esztétikus csaptelep közül választhatsz? Jó lenne 100%-ig megbízható helyről rendleni? Nem akarsz csalódni? Akkor semmi más dolgod nincs, mint ránézni állandóan frissített weblapunkra, hiszen a www.blancomania.hu -n verhetetlen ajánlatokat találsz most. Válogass többféle silgranit mosogatónk, kerámia edényünk, hulladéktárolónk vagy… Read more »

A sepifemtechnika.hu weboldal!

admin   2021-03-09   Nincs hozzászólás

Termékeink között megtalálhatók a kovácsoltvas kerítés, korlát, kapu alapjait adó mángorolt zártszelvények, mángorolt lapos és négyzetvasak és az alapvetően az elkészült korlátok, kerítések, más kovácsoltvas berendezési tárgyak sokszínűséget biztosító pálcák, oszlopok, rozetták, panelek és további kovácsoltvas elemek. A termékek forgalmazása mellett teljes körű kivitelezést is vállalunk a sepifemtechnika.hu weboldalunkon bővebb… Read more »

Túl körülményesnek és pontatlannak találja a mérőszalaggal való munkát?

admin   2021-03-05   Nincs hozzászólás

Mi ajánlunk Önnek egy sokkal jobb megoldást: a lézeres távolságmérő segítségével gyorsan és egyszerűen mérhet! Több ember számára már rutinnak számító feladat a távolságmérés, melyhez általában hagyományos mérőszalagot használnak, ám ez nagyon sok esetben lassú és körülményes megoldást jelent. Azonban a lézeres távolságmérők maximálisan precízek, emellett a távolságok összeadásán túl,… Read more »