Monthly Archives: január 2021

Mesés céges pólók

admin   2021-01-27   Nincs hozzászólás

Gyere te is és tekintsd meg weblapunkat, ha szeretnél tökéletes minőségű céges pólókat csináltatni. Te is céges pólók hordásán gondolkodsz mostanában? Jó lenne 100%-os minőséget vásárolni? Számodra is nagyon fontos az ár-érték arány? Ebben az esetben semmi más dolgit nincs, mint ránézni a www.gildanpolo.hu –ra, ahol fergeteges ajánlatokkal várunk mindenkit…. Read more »

Végre megvettük a minőségi Pedrollo önfelszívó szivattyút

admin   2021-01-20   Nincs hozzászólás

Nagy szükségünk volt már Pedrollo önfelszívó szivattyúra, de én döntöttem úgy, hogy megvárom a legjobb ár-érték arányt. Sajnos van már tapasztalatom, hogy nívósnak tűnő termék pár hét után felmondta a szolgálatot. Még szerencse, hogy egy régi kollégám éppen a minap felhívott egy ajánlattal. Tudtam, hogy mindenféle technikai kelléket, kisgépet és… Read more »

Olcsó székhelyszolgáltatás

admin   2021-01-19   Nincs hozzászólás

Mindig imádtam, hogy olyan cégnél dolgozom, ahol a főnökség mindig a legkiválóbb partnercégeket választja. A Topcégalapítás.info pontosan ilyen partnervállalatunk. A Topcégalapítás.info profi szakemberei óriási segítségünkre vannak, hiszen maximálisan megbízhatók, kedvesek és minden olyan feladatot átvállalnak tőlünk a székhelyszolgáltatás csomagon belül. Ha olyan akár ipa-mentes székhelyszolgáltatást keresel, amivel rengeteg teendőt kipipálhatsz… Read more »

Mit jelent a VPS (Virtuális Private Server), azaz virtuális szerver?

admin   2021-01-19   Nincs hozzászólás

Ha nagyobb forgalmú weboldalad van, akkor érdemes komolyabb megoldás után nézned! Az osztott táhelynél magasabb szintet képvisel a VPS. Itt továbbra is egy megosztott szerveren foglal helyet a weboldalad, azonban itt már jellemzően kevesebb weboldal osztozik az erőforrásokon. A legfontosabb, hogy elkülönített mennyiségű erőforrást kapsz. Ez annyit jelent, hogy folyamatosan… Read more »

Luteinnel a szem védelméért!

admin   2021-01-10   Nincs hozzászólás

A luteinről manapság egyre többször hallunk, de vajon mindent tudunk róla? Számos kutatás foglalkozik azzal, hogy a lutein fogyasztás hogyan hat a szem egészségére. Egyre inkább úgy tűnik, hogy csökkenti az időskori látásromlás veszélyeit! A lutein a karotinoidok nevű vegyületcsoportba tartozó ásványi anyag. Neve a latin lutea, azaz sárga szóból… Read more »

Mit, mivel érdemes szigetelni?

admin   2021-01-09   Nincs hozzászólás

Kedves olvasó. Bizonyára önökben, vagy ismerősükben is megfogalmazódott már a kérdés, hogy vajon lakóházuk különböző szerkezeti egységeit mivel is érdemes szigetelni? Kezdjük talán a legkézenfekvőbbel, ami talán mindenkinek elsőre eszébe jutna, a homlokzattal. Ha már szóba került, akkor fontos megemlíteni, hogy az elavult régi ablakok új, hőszigetelt nyílászárókra történő lecserélése… Read more »