Monthly Archives: január 2016

Matrac vásárlás egyszerűen a netről

admin   2016-01-30   Nincs hozzászólás

Évtizedeken keresztül azt javasolták nekem az orvosok, hogy ha fáj a hátam akkor minél keményebb ágyon aludjak vagy feküdjek a földön. Bevallom, vásároltam új matracot és aludtam az ágy mellett is mint egy kutya, de rá kellett jönnöm, hogy a probléma ezzel nem oldódik meg, hiszen sokkal összetettebb. Mikor a… Read more »

Szervezetünk és a vitaminok

admin   2016-01-25   Nincs hozzászólás

A vitaminok csak úgymint az étel és a víz alapvetően szükségesek szervezetünk zavartalan működéséhez. Oldódásukat tekintve két csoportba osztjuk őket. A vízben és a zsírban oldódó vitaminokat különböztetünk meg. A zsírban oldódó vitaminokat szervezetünk képes elraktározni de ez nem feltétlenül jó mert túlzott bevitel esetén megbetegedést okozhatnak. Ezek a A,D,E,K… Read more »

Minden hölgynek van legalább egy igazi \”kis feketéje\” a gardróbjában

admin   2016-01-24   Nincs hozzászólás

A fekete ruha sokféleképpen variálható. Igazán elegáns, kevés kiegészítővel is jól mutat és bárhová, bármilyen alkalomra felvehető. A fekete tehát megy mindenhez. Miért ne lenne akkor jelen ez a szín a körmökön is? Ma már ez is elfogadott, ezért egyre több fekete színű körömlakk fogy a polcokról. Aki tartósan szeretné… Read more »

Bfb consulting könyvelő iroda budapesten

admin   2016-01-23   Nincs hozzászólás

Ma Magyarországon minden hivatalos ügy elintézése a lehetetlennel egyenértékű. Ha csak nem ismerünk valakit, aki gyorsítani tud a dolgokon. Nem szeretném leírni rossz tapasztalataimat, mert arra egy hét sem lenne elég. Azonban, ha cégünk van, még több hivatali ügyintézésnek nézhetünk elébe. Ezért jó, ha van például egy jó könyvelő iroda,… Read more »

New Balance cipők kedvenc színeinkben

admin   2016-01-17   Nincs hozzászólás

Mindenkinek van a ruhatárában egy vagy két igazán domináns szín. Ezek azok, amelyeket szívesen viselünk a mindennapokban, ezek a kedvenc színeink. Valószínűleg a kiegészítőket és a lábbeliket is ezekhez igazítottan vásároljuk meg. A sport cipők esetében szerencsénk van, hiszen a New Balance cipők között minden színt megtalálhatunk. Így könnyedén megtalálhatjuk… Read more »

Ajándékutalvány szetetteinknek ajándékba

admin   2016-01-13   Nincs hozzászólás

Sokaknak jelenthet kiutat az ajándékozás útvesztőjéből egy ajándék utalvány. Napjainkra már szinte minden üzletben van lehetőség ilyen utalványt vásárolni és sok helyen még az összeget is mi magunk határozhatjuk meg. Webáruházunk olyan egyedi és különleges ajándékutalványt kínál önnek mely megjelenésével már magában ajándék mert speciális merített papírra gravírozzuk az ön… Read more »

Kátyúkár baleseti kártérítés

admin   2016-01-08   Nincs hozzászólás

Azt gondoltam, hogy a nem régen felújított és az autószerelő által kiválónak szám-tó személygépjárművemnek semmi baja nem lehet a közeljövőben, de sajnos rá kellett döbbennem, hogy ez egyáltalán nincs így. A kátyús utakkal ugyanis nem számoltam, melyekhez az általam vezetett személygépjárműnek a legkevésbé van köze. Egy igazi csajos, városi kisautóval… Read more »