Monthly Archives: március 2019

Egészség és szépség nekünk

admin   2019-03-26   Nincs hozzászólás

Úgy imádom, hogy vannak még annyira szenzációs webshopok, mint amilyen a Multivitamin Bolt Webáruház is. A www.multivitaminbolt.com -ot mindenkinek örömmel ajánlom, aki szeretne igazán jó minőségű termékek közül válogatni. A Multivitamin Bolt elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítést a vásárlók valós visszajelzései alapján. Nem csodálkozom ezen, hiszen itt a minőség… Read more »

A nappali néha elméretezett bútorai

admin   2019-03-17   Nincs hozzászólás

Egyszerűen vannak olyan bútorok, kiegészítők, amelyek ideális méretét sehogyan sem találjuk el. Mikor kiválasztjuk a megvásárolni kívánt darabot csak összerakva és a helyére téve látjuk, hogy kicsit nagyobbat vagy kisebbet kellett volna vennünk, hogy jobban mutasson otthon. Sőt, vannak olyan dolgok is, amelyekhez már annyira hozzászoktunk, hogy soha nem a… Read more »

Szuper székhelyszolgáltatás

admin   2019-03-17   Nincs hozzászólás

Amikor elhatároztam, hogy megalapítom a cégemet, először fogalmam sem volt, hogyan is kezdjek hozzá. Nem volt egyszerű dolgom, mert azelőtt soha nem csináltam még ilyet. Szerencsémre volt segítség, hiszen az egyik kollégám, akivel a legjobb viszonyt ápoltuk maga is cégalapításba fogott. Ő már előzetesen utánajárt ennek a témának és sikerrel… Read more »

Kikapcsolódás az Oxy Day Spa szalonban

admin   2019-03-13   Nincs hozzászólás

Teljesen lenyűgöz az Oxy Day Spa miskolci szalon. Életemben nem néztem még ki olyan jól, mint most, és mindezt az Oxy Day Spa profi szakembereinek és remek munkatársainak köszönhetem. Szenzációsan jó árakon ajánlják az összes kezelést, és amikor az ember betér a szalonba, máris egy más világban érzi magát. Amikor… Read more »

Autópálya építéshez is használnak építőipari mérőműszereket!

admin   2019-03-08   Nincs hozzászólás

A közelünkben fog elhaladni az egyik autópálya, ahol most már a sógorom is és a fiam is dolgozik. Sógorom sok fényképén látható, ahol nagy gépekkel dolgozik, nagyon szereti a munkáját. Az Ő feladata az út szintezése. Fiam nagy teherautókkal az autópálya töltését szállítja. Szinte egymást segítik a munkában! Beszélgetéseink során… Read more »