Monthly Archives: szeptember 2017

Modern nagykapacítású borítékoló gépek

admin   2017-09-17   Nincs hozzászólás

Egy takarékszövetkezetben dolgozok, ahol havonta több ezer ügyfél részére kell a számlakivonatokat postázni. Emellett egyéb postázandó levélforgalom is van. Sajnos, több esetben fordult már elő, hogy ügyfeleink késve kapták kézhez a számlakivonatot tartalmazó levelet. Ezt a problémánkat a vezetőség is megértette, és egy borítékoló gépet vásárolt, ami az akár több… Read more »

Víz, gáz, fűtés szerelvények online

admin   2017-09-11   Nincs hozzászólás

Gyere bátran, látogasd meg te is az Eszerelvény.hu Webáruház honlapját! Szemezgess nálunk olyan kitűnő márkák közül, mint Immergas, Mofém, Ravak, TBOSS, Teka, Totya, Viessmann, Vogel & Noot. Nálunk ezekre a termékekre bukkanhatsz te is: standard és minimal fürdőszobai bútorok, kondenzációs gázkazánok, víz-, gáz- és fűtéstechnika, fürdőszobai bútorok, konyhai berendezések, házi… Read more »

Különleges növények, termékek széles tárháza

admin   2017-09-10   Nincs hozzászólás

Ha különleges növények, akkor Neveldfel.hu! Válassza Ön is webáruházunkat, és legyen Önnek a legjópofább dísznövénye, gyümölcse vagy palántája! Termékpalettánk széles tárháza várja, minden kedves weboldallátogatót. Chili szószok- és paprikák, kávék és teák, nem hétköznapi konzerv növények, mindenféle magok, dísznövények és húsevők, valamint különféle kiegészítők. Amennyiben igazán különleges, nem szokványos ajándékot… Read more »