Monthly Archives: május 2018

Sportkamera tesztek

admin   2018-05-23   Nincs hozzászólás

Szuper jó a Sport-Kamera.hu Webáruház. Ez a kedvenc webshopom, ahol mindig a legkitűnőbb termékeket vásárolhatom meg. Akkoriban kerestem egy boltot, amikor rájöttem, hogy az utazásaim során annyi élményben van részem, hogy kár volna ezeknek a megörökítését kihagyni. Teljesen lenyűgözött a www.sport-kamera.hu weboldal már első látásra. Nagyon kedvelem az olya shopokat,… Read more »

Egyedi fényképes ajándék az unokák fényképével!

admin   2018-05-22   Nincs hozzászólás

Nászasszonyomnak a születésnapja közeledett, nem tudtam mit vegyek neki, hiszen mindig azt mondta, neki már mindene megvan! Mindenképpen, szerettem volna neki egyedi ajándékot venni! Nagyon szereti az unokákról készült fényképeket, mint ahogy én is! Mindig új keretbe rakja a legfrissebb képeket! Na, most a legújabb fényképekből nem kapott, ezt most… Read more »

Reiki tanfolyam a vitalsoul.hu weboldalon!

admin   2018-05-21   Nincs hozzászólás

A Reiki energiáról sok cikk és tanulmány született. Sokan tárják fel ennek elméleti hátterét, mutatják be a szimbólumokat, azonban a valós megismeréshez gyakorlati ismeretek is szükségesek. A Reiki tanfolyam időpontjai a vitalsoul.hu elérhetőek, hiszen több alkalommal is megrendezésre kerül a tanfolyam. Erre a rendezvényre mindenki jelentkezhet, aki érdeklődik az energia… Read more »

Barcelona szállás

admin   2018-05-08   Nincs hozzászólás

1994-et írunk, amikor én 9 éves voltam, akkor jártam először Spanyolországban. Az utunk sem volt kevésbé kalandos, hisz a szüleim a 3 napos útnak kocsival vágtak neki. Még élénken él benne, az édesanyám aki a hatalmas térképet a motorháztetőre kiterítve nézte, hogy jó felé haladunk-e. Így jutottunk el Tossa de… Read more »