Monthly Archives: május 2020

Fergeteges pólók nyomtatása

admin   2020-05-15   Nincs hozzászólás

Mindig szerettem volna igazán különleges stílust. Ezért imádom, hogy a legjobb barátnőm rábukkant minden idők legkiválóbb póló nyomtatással foglalkozó cégére. A T-Shirt Designért teljesen oda vagyok, hiszen a hatalmas termékválasztékban a galléros pólókon túl találtam olyan ruhadarabokat, mint például galléros póló, kabát, gyerek ruha, mellény, polár ruha, pulóver, sapka, sál,… Read more »

OXY prémium damilos-póthaj!

admin   2020-05-08   Nincs hozzászólás

Zsuzsától távol áll minden, ami mű, de most az egyszer kivételt tett a damilos póthajjal, mert kíváncsi volt, milyen érzés egy hosszú, dús frizurával végig vonulni az utcán. Nos, az OxY damilos póthaj meggyőzte, és megígérte magának, hogy bár igaz, hogy nem a saját haja, különleges alkalmakkor fel fogja venni,… Read more »

Céget alapítottunk és székhelyszolgáltatást vettünk

admin   2020-05-04   Nincs hozzászólás

Amikor rábukkantam a http://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ -ra, igazából azonnal tudatosult, hogy igazán jó helyen vagyok. A Topcégalapítás.eu székhelyszolgáltatás csomagjai ugyanis kitűnő választásnak bizonyultak. A vállalat profi szakembereinél azóta sem tudok senkinek jobb partnereket ajánlani, hiszen minden munkát, hihetetlen gyorsasággal és szerénységgel készítenek el. A Topcégalapítás.eu székhelyszolgáltatás csomagjaiban pedig minden olyan ajánlatot megtaláltunk,… Read more »