Monthly Archives: október 2017

Ip kamera szett a szem ami mindent lát…

admin   2017-10-29   Nincs hozzászólás

A hónap utolsó bejegyzése készül éppen most, biztonsági IP kamera témakörben. Ez a hónap és ez a téma valahogy jobban előhozta belőlem azokat az emlékeket, amik biztonsági kamerával, akár jó emlékek is lehettek volna. Az emberek manapság már átlépnek mindenkin, nem figyelnek egymásra még akkor sem, amikor a földön fekszik… Read more »

Az irodánk arculatváltása okán új irodabútorokat kaptunk

admin   2017-10-22   Nincs hozzászólás

Üveget csak alkalmanként. A tervezésből minket sajnos kihagytak, a berendezést azonban ránk bízták. Így nagy izgalommal bontottuk ki a csomagokat, vajon ki, milyen új irodai széket és irodai asztalt kapott? Féltünk is egy kicsit, hiszen a megkérdezésünk nélkül zajlott az arculattervezés, így aggódtunk, hogy milyenek lesznek az új bútorok. Aggodalmunk… Read more »

Kapu távnyitó a kényelmes megoldás

admin   2017-10-02   Nincs hozzászólás

Zuhogó esőben nem a legkellemesebb dolog az autóból kiszállni, és a garázskaput kinyitni! Sokadszorra elkapott az eső, amikor éppen hazaértem! Várok egy kicsit, ha csendesedik, akkor kiszállok, gondoltam magamban! Már jó néhány perce ültem a kocsiban, de nem akart csendesedni, sőt, inkább egyre jobban esett! Nem ülhetek itt estig, csak… Read more »