Monthly Archives: október 2020

Ideális, ha a könyvelés és székhelyszolgáltatás egy helyen van?

admin   2020-10-25   Nincs hozzászólás

Igen, nagyon jó dolog, ha ez egy helyen megoldható! Az interport.hu weboldalon található Mexvel könyvelőiroda munkatársai többek között tudják, hogy mit jelent, egy ajánlott küldemény! Egy adóhatóságtól érkezett levél, vagy a közjegyzői kamarától érkezett küldemény átvétele milyen kockázatot és felelősséget tartalmaz! Akár a cég működése is múlhat azon, hogy az… Read more »

Rejtett kamera rendszerek!

admin   2020-10-11   Nincs hozzászólás

Speciális esetekben a tulajdonosok kérik, hogy rejtett legyen a megfigyelés. Az ilyen esetekben javasolt rejtett beltéri kamera felszerelése, amivel észrevétlen marad a biztonsági rendszer. Ma már a rejtett tokozású beltéri kamera eszközök között is igen széles körben választhatunk. Gyakori a riasztó rendszer mozgásérzékelőnek, vagy füstérzékelőnek álcázott rejtett beltéri kamera. Ezekkel… Read more »

Kozmetikus!

admin   2020-10-10   Nincs hozzászólás

Szerencsés vagyok, mert édesanyám kicsi korom óta nagy gondot fordított arra, hogy tisztában legyek a bőröm ápolásának fontosságával. 13 évesen pedig első dolga volt elvinni kozmetikushoz, aki ellátott a megfelelő tanácsokkal, hogyan is ápoljam az akkor még pattanásos bőröm. A húszas éveimben is sokat foglalkoztam a bőrápolással, de közeledve a… Read more »

Peptidek az öregedési folyamatok csökkentéséért!

admin   2020-10-09   Nincs hozzászólás

Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak… Read more »