Monthly Archives: november 2019

Autókulcsok?

admin   2019-11-27   Nincs hozzászólás

Auto-klic24.cz Wáruház. Gyere és tekintsd meg hihetetlenül nagy termékválasztékunkat és vidd el tőlünk pontosan azt, amire szükséged van. Mi segítünk. Ha mindig elveszíted slusszkulcsodat – autoklice -, eleged van abból, hogy reggelente nem találod őket és késel a munkából – autoklic obaly – és jó lenne végre szuper jó áron,… Read more »

Holisztikus terápia az egészségért!

admin   2019-11-23   Nincs hozzászólás

A holisztikus terápiában az egyén életének minden aspektusát figyelembe veszi: a fizikait, a mentálist, az általános és az érzelmi jólét érzését, valamint a spirituális értékeket és hitet is. Holisztikus megközelítéssel olyan eszközöket keresünk, melyek segítenek bevonzani vágyainkat és megtalálni személyes erőnket, hatalmunkat. Mert az, aki saját létében szeretne rátalálni az… Read more »

Informatikus pálya lehetősége a programozó tanfolyam elvégzése után.

admin   2019-11-21   Nincs hozzászólás

  Több ezer informatikust vennének fel a magyar cégek, ha lenne kit. Ez derül ki szinte minden felmérés alapján. Magyarországon jelenleg sok iparágban munkaerőhiány van. Ezek közül is kiemelkedik az informatikai szektor, ahol az állások jelentős részét nem tudják betölteni a cégek. Az egyik országos felmérés szerint több mint húszezer… Read more »

Remek székhelyek

admin   2019-11-08   Nincs hozzászólás

Ha a legjobb vállalatot keresed székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, Bt. vagy Kft. alapítás témában, mindenképpen a Topcégalapítás.eu –t válaszd, szerintem. A Topcégalapítás.eu –nak köszönhetjük az igazán gyors cégalapítást szuper áron. Később úgy döntöttünk, hogy végül a székhelyszolgáltatást is a Topcégalapítás.eu –tól választjuk. A http://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ weboldal már eleve rokonszenves volt. Tetszett az… Read more »