Monthly Archives: december 2018

Ha gyereknevelési tanácsok: www.szulogyerekcoach.hu

admin   2018-12-28   Nincs hozzászólás

Amikor minden bajt egyszerre söpört be a szél otthonunkba, úgy éreztem nem bírom tovább ezt a terhet. Muszáj volt segítséget kérnem, mert öt gyermek édesanyja vagyok, a második férjem háromnak az édesapja. A gyerekek nagyon eltérő személyiségek, ráadásul más-más korosztály. Elég sok veszekedés volt nemrég nálunk, így arra gondoltam, megkérdek… Read more »

A munka nehezét a gépi borítékolás oldja meg!

admin   2018-12-25   Nincs hozzászólás

Feleségemmel egy kezdő vállalkozásunk van. Szeretnénk, ha minél hamarabb megismernék az emberek, ezért az internet mellett offline munkára is gondoltunk. Szóróanyagot juttatunk el több ezer címre. A nyomdai szóróanyag elkészült, viszont akkor döbbentünk rá, hogy ekkora mennyiségű levelet borítékolni, nagy feladat. Egyszerűbben hogyan lehetne megoldani? Borítékolással, gondolkoztam magamban. Borítékoló gép,… Read more »

Az anatómia oktatás töretlenül fejlődik

admin   2018-12-14   Nincs hozzászólás

  Mindenkit érdekelhet az RF Anatomy alkalmazás aki valamilyen kapcsolatban van az emberi test működésével. A legtöbben ezt hatalmas könyvekből tanulják ami nem rossz de nehéz és hosszú ideig tart. Az interaktív alkalmazás azonban segít ezen és éppen ezért javaslom mindenkinek, hogy töltsék le és használják mivel ez az egyik… Read more »